Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 5 mei 2020

Tijdens een meditatieve wandeling viel mijn blik op deze wurgende samenwerking tussen een klimop en een berk.

Er was een periode in mijn leven waar ook ik mij volledig richtte op het voldoen aan de wensen en behoeften van de lieve mensen in mijn omgeving. Het maakte mij blij om hun wensen te vervullen en vaak zelfs al vóór te zijn.
Tot ik mij bewust werd hoe dit vooral mij en ook  dreigde te verstikken. 

Ondanks dat ik toch stevig geworteld in de aarde stond, verstoorde ik de mogelijkheid om mij vollédig te ontplooien op de wijze waarop ik écht vanuit mijn kracht, mijn gave, van heling en anderen inspireren kon leven.
Deze verandering in mijzelf heb ik met vallen en opstaan gecreëerd. Op gang gebracht door het groeiend bewustzijn van hoe mijn jeugd mij gevormd heeft tot wie ik nu ben geworden, ik merkte hoe ik mij vulde met dankbaarheid voor alle lessen die sindsdien mijn deel werden.
Zeker toen ik verderop een berk zag die wél koos om zijn ruimte in te nemen en zodoende op een gezonde wijze zijn omgeving beïnvloedde. Zo voel ik mij NU.
Ik verspreid licht en steun de mensen op mijn pad indien nodig, maar geef hen en mijzelf de ruimte om vanuit bewustZIJN te groeien.
Steeds opnieuw merk ik dat dit mij oprecht blij maakt, heel anders dan voorheen bereikt dit de kern van wie ik ben en laat het mij stralen. Nog altijd goed geworteld en verbonden met de voeding van de aarde energie, voedt dit mij weer op een andere wijze en bruis ik soms letterlijk van energie.
Ongemerkt kan het altijd steeds maar willen zorgen voor anderen, waardoor je het contact verliest met jouw "ware" zelf , je compleet opbranden.
Zoals een beuk en een berk mij tijdens deze meditatieve wandeling toonden.
De natuur is een helende leermeester, ik raad jullie aan om indien mogelijk ook op deze wijze rust en inspiratie te zoeken.

Wanneer het weer mogelijk is om de deur Praktijk Kiva open te doen voor ontspannen behandeling sessies nodig ik jullie weer van harte uit om een afspraak te maken. 

Liefs, Hennie Hermans.